edzés,calisthenics,mozgás,motiváció,akaraterő

2014. szeptember 16. 14:48 - ERYCK

Alázat, Fegyelem, Tudatosság.

Alazat.jpg

Igaz hogy mostanság nem igazán vagyok valami túlzottan pörgős állapotban, valamint az is igaz, hogy most nincsenek olyan sziporkázó cikkek vagy a jól megszokott szófordulatok. Ám ez szerintem természetes. Hiszen ha az ember rossz passzban van, nyilván a hangulatára is kihat. Nem mondhatnám, hogy sikerekben gazdag volt múlt hónapom, vagy hogy, hű de sokat fejlődtem volna. Vagyis mondhatnám, de ez egyáltalán nem fedné a valóságot. Igazából nincs sok értelme kamuzni, hiszen csak magamat csapnám be azzal, hogy most azt mondanám/írnám, hogy minden ok minden jó Az EF- Workout – az igaz történetem meséli el. Hiszek abban, hogy minden okkal történik. Minden bukásból lehet tanulni. Most is nagyon fontos dolgot tanultam…

A bejegyzés címe az Alázat, fegyelem tudatosság. Az elkövetkezendő mondatokban megpróbálnám kifejteni azt, hogy számomra mit is jelentenek ezek a szavak.

Alázat

Egyáltalán nem az számit hogy most épp milyen szinten vagy. Ha megsérültél, ha nem, néha nem árt vissza állni és újra átgyakorolni az alapokat. Nem szégyen újrakezdeni. Minden újrakezdésnél tanulsz valamit, ha mást nem is, egyet biztosan, értékelni azt amid van, és amit meg tudsz csinálni.

Fegyelem

Ha már elkezdted az alapokat,nem szabad hirtelen váltani, a tested úgyis tudatja veled mikor léphetsz a következő szintre. De addig maradj az alapoknál. (Én tudom, hogy unalmas is tud lenni de ha a testnek erre van szüksége akkor nincs más megoldás)

Tudatosság

Építsd fel magadnak az edzésprogramot. Egyáltalán nem szükséges túlbonyolítani. Lehet, hogy a legprimitívebb mozgás gyakorlása hozza meg a kívánt sikert.(Bocs, de ezt nem tudom jobban megfogalmazni)

Az én edzésprogramom 3 dologból áll.


1. Nyújtás
2. Négy-kézláb állás tartása
3. Guggolás

Nincs huzi nincs fekvő nincs semmi más!!! Mégis lesz fejlődés csak sokkal kisebb mértékben. Kisebb mértékben, de remélhetőleg egészségesen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ef-workout.blog.hu/api/trackback/id/tr246703323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
edzés,calisthenics,mozgás,motiváció,akaraterő
süti beállítások módosítása